Zaterdag 09-03-2024 RKTSV JO12-1 – Amstenrade JO12-1 7 – 0

Vandaag was het weer matchday! De Matadoren stonden klaar voor een spannende wedstrijd tegen de mannen uit Amstenrade, een schilderachtig kerkdorpje in het hart van Limburg, waar de charme van vervlogen tijden nog altijd voelbaar is. ⚽️🏞️

Alles was gereed voor een heerlijke pot voetbal. De ouders en kinderen waren op tijd, nieuwe tenues waren gearriveerd, en de tosti’s waren al twee weken van tevoren besteld en lagen al een week te ontdooien. Het weer was goed en onze scheidsrechter was er klaar voor. Helaas droeg hij geen korte broek zoals we gewend zijn van de bikkel die op andere dagen vaak de leiding heeft.

Voor de aftrap was het strijdplan natuurlijk al uitgedacht door onze eigen Guardiola en Mourinho. Na een reeks overwinningen ontbrak het niet aan zelfvertrouwen bij onze Matadoren, die dachten dat vandaag een eitje zou worden.

Het team kende een moeilijke start en het eerste kwartier was een uitdaging. Gelukkig bracht Nick wat opluchting door de 1-0 te scoren, waardoor we met een voorsprong de time-out ingingen. 💪⚽️

Langzaam maar zeker begon het beter te lopen in het tweede kwartier, maar het niveau van onze Matadoren was nog lang niet wat we gewend zijn. Toch wist Ayk nog de 2-0 te scoren, waardoor het team met een gerust hart de pauze in ging.

De ouders doken snel de kantine in om op te warmen en koffie te drinken!

Na een lange preek van Van Gaal verliep de tweede helft veel beter. 3, 4, 5, 6 en uiteindelijk 7-0 stonden op het scorebord door doelpunten van Mees, Xavi en opnieuw Nick.

Het feestje in de kleedkamer was in volle gang! Met harde muziek die bijna Mieke haar oren deed klapperen. Maar zij, onze geweldige kantinevrouw, had ervoor gezorgd dat we maar liefst 12 tosti’s hadden om te genieten na de wedstrijd.

Na deze overwinning kijken we uit naar onze volgende uitdaging tegen Sporting Heerlen. Het belooft weer een intense wedstrijd te worden! Tot volgende week! 🔥⚽️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*