Vrijwilligers gezocht!

Bijna iedere vereniging is afhankelijk van vrijwilligers, zo ook R.K.T.S.V. Wij kunnen altijd hulp gebruiken bij de hosting (het ontvangen van de tegenstanders), het klaarzetten van drankjes voor in de rust, voor de kantine, jeugdhome/keuken, trainers, coaches, scheidsrechters, grensrechters, leden voor de kledingcommissie, leden voor de sponsorcommissie, etc. Naast deze commissies zijn er ook vele onderhouds- opruim- en schoonmaak werkzaamheden die aan het complex verricht kunnen (en moeten) worden.

Wij zijn blij met alle helpende handjes! Want vele handen maken nog altijd het werk lichter! Wat krijg je er voor terug? Heel veel gezelligheid, (meer) binding met de vereniging en je wordt uitgenodigd voor de jaarlijkse vrijwilligersavond!

Dus heb je tijd en zin om 1 keer per week, 1 keer per maand, 1 keer per 2 maanden, 1 keer per half jaar, of 1 keer per jaar een vrijwillige bijdrage te leveren aan onze vereniging? Vul het het onderstaande formulier zo compleet mogelijk in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!