RKTSV doet mee aan Rabo ClubSupport

Iedereen verdient een club. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom investeert de Rabobank graag in clubs en verenigingen.

Als Rabo-lid kun je ieder jaar stemmen op jouw drie favoriete clubs. Dit jaar kan dat van 4 t/m 26 september. Dat is goed voor jouw club en geweldig voor de samenleving. Afhankelijk van het aantal stemmen ontvangt de club een bedrag wat gebruikt zal worden om de accommodatie verder te verbeteren.

Dus, ben je lid van de Rabobank en draag je RKTSV een warm hart toe, aarzel dan niet langer en breng je stem uit. Log in bij de bank en de rest wijst zich vanzelf. Breng dit onder de aandacht van iedereen die je kent. Hoe meer stemmen hoe beter dit is voor RKTSV.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*