Bunde JO10-2 – RKTSV JO10-2 2 – 8

Hallo allemaal,

Vandaag stond de eerste wedstrijd van de jo10-2 op het programma. Onze tegenstander: Bunde.

Na een wat rommelige ontvangst zijn we uiteindelijk van start gegaan met: Hakam en Janayah voorin, Enzo in het middenveld, Bram en Mex achterin en Riley in het doel.

We beginnen de wedstrijd meteen fel met de eerste aanval van Enzo maar helaas net naast. Al snel volgt de tweede aanval van Hakam maar ook deze gaat net naast. We komen 1-0 achter door wat te voorzichtig spel in de verdediging. Vervolgens weer een kans van de tegenstander maar afgeweerd door een mooie redding van Bram. De bal is weer in ons voordeel met een kans voor Janayah maar ook deze mist helaas het doel. De tegenstander zet de aanval weer in maar wordt nu tegengehouden door een mooie redding van Riley. En dan, wordt de goede samenwerking tussen Bram en Enzo beloond met de 1-1! Enzo maakt een geweldige koprol om zijn eerste goal voor TSV te vieren!

Even later weer drie kansen, twee door Hakam en één door Enzo, die de keeper van Bunde weet te voorkomen. De vierde kans is dan raak dankzij wederom en goede treffer van Enzo!

De groep is even afgeleid door een overvliegend vliegtuig maar door goed verdedigingswerk van Mex schiet Bunde naast doel.

Tijdens de time-out is Fedde aangekomen en wordt ingewisseld voor Enzo. We beginnen weer goed en krijgen meteen kansen. De eerste kans voor Fedde gaat naast maar kort daarna, door een mooie assist van Janayah met haar hoofd, scoort Fedde de 1-3.

Na twee minuten maakt Hakam de 1-4 en schiet Fedde vlak voor de rust nog de 1-5.

De tweede helft gaat van start. TSV krijgt al gauw een hoekschop die door Hakam wordt genomen en scoort Bram met een mooie geplaatste bal de 1-6.

Volgende hoekschop volgt en wordt genomen door Enzo. Mooie trap van Mex op doel maar de keeper weet hem net boven het doel uit te tikken en gaat over de lat. Dan wat gerommel voorin en gaat Fedde onderuit. Penalty voor TSV. Fedde schiet maar helaas naast. Nu Bunde weer met een kans maar wordt door Riley tegengehouden. Bal wordt meteen door goed samenspel naar voren gebracht en gescoord door Hakam, 1-7.

Dan de time-out. Coach Rick geeft de jongens wat tips en tops.

Na de time-out wederom meteen alert en BAM de 1-8 wordt gescoord door Enzo.

De tegenpartij laat het er niet bij zitten en gaat weer in de aanval maar door goed verdedigingswerk van Bram, Janayah en Mex en goed keeperswerk van Riley worden de kansen niet benut. De bal gaat weer richting de goal van de tegenstander en even later volgt de 2de penalty. Janayah schiet maar helaas net naast. Dan vlak voor rust valt toch nog de 2-8.

De wedstrijd is afgelopen. We kijken terug op een leuke eerste wedstrijd van onze toppers met een verdiende winst met 2-8.

Nicole Uebachs (onze verslaggeefster ter plaatse 😊)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*