Wedstrijdverslag RKTSV/DMTT JO12-1 vs SJO ESB ‘19 JO12

Zaterdag 18-11-2023 RKTSV JO12-1 – SJO ESB’19 JO12-1 7 – 2

Onder de gure weersomstandigheden van vandaag speelden onze matadoren tegen “Samen Werkende Jeugdopleiding”uit Eys-Simpelveld-Bocholtz. Altijd een goede en sportieve tegenstander, ook met enkele DMTT’ ers aan hun zijde. Een tegenstander waar onze matadoren de mouwen voor opstropen💪.

Wij supporters waren dan ook zeer benieuwd hoe de verhoudingen ditmaal lagen, waren onze matadoren voetballend verder?

De wedstrijd was vandaag onder leiding van Guido Schreuders, die ondanks het hondenweer uitstekend heeft gefloten👍.

Eerste kwart

Onze matadoren begonnen vandaag vanaf minuut 1 geconcentreerd en gecontroleerd aan de wedstrijd, waarbij ESB erg afwachtend ons het spel lieten maken. Ons tempo lag aan de lage kant maar ESB had daarentegen nauwelijks balbezit. In balbezit scoorde ESB voor ons een eigen doelpunt, Danke Bitte 😁.

Tweede kwart

Onze matadoren lieten de bal een versnelling hoger rond gaan en weer hielp ESB onze matadoren aan een doelpunt, Danke Bitte😂 2-0. Doordat onze matadoren de duels bleven winnen en naar voren durfden te voetballen had ESB weinig in te brengen, via doelpunten van Ties en Robin liepen onze matadoren vrij eenvoudig uit naar een 4-0 voorsprong voor rust🙌🙌.

Derde kwart

Hoewel de wedstrijd eigenlijk al was gespeeld wist ESB weer voor ons te scoren, Sinterklaas heeft danwel vandaag zijn intrede in ons land gemaakt maar 5 december is toch pas echt pakjesavond 5-0 😜Danke Bitte🤣. Onze matadoren gingen wat nonchalanter spelen,waardoor ESB via een goede aanval toch de aansluitingstreffer wist te scoren 5-1🤔. Koppies erbij , snelle counter, 2 minuten later 6-1 , onze levensgevaarlijke sluipschutter Jort schiet met scherp👌.

Vierde kwart

Onze technische staf voerde een tactische wissel door. Mees, het kanon van Berg en Terblijt, schoof door naar de voorhoede en sniper Jort kwam in onze solide achterhoede staan. Tegen de verhouding in scoorde ESB de 6-2. Verbluffend om van de zijkant te zien hoe de tactische zet van ons magistrale trainers duo alsnog wist uit te pakken, Mees scoorde vlak voor het einde de 7-2 👊.

Complimenten aan het hele team en bonus punten 😁:

*Sjo krijgt vandaag 10 bonus punten voor het hoog houden van de bal in de wedstrijd en nog eens 10 bonuspunten voor zijn assist op de goal van Jort 🤩.

*Ayk die ondanks zijn blessureleed toch klaar stond voor zijn team vandaag 💪.

*Xavi vandaag weer heer en meester op het middenveld 💪.

*Ties die vandaag uitstekend speelde en erg fit oogde ondanks zijn zware feestavond deze week 🍻.

*Luca-Sem die geen enkel duel schuwde en steeds voor iedere bal 100% ging 💪, mooie assists.

*Jort die altijd scoort 🔫 en multifunctioneel inzetbaar is 💪.

*Nick geweldige rushes en duelkracht vandaag 💪.

*Mees zeer solide achterin en wist voorin vandaag te scoren ⚽️.

*Robin sterk spelend achterin, rust aan de bal en scoorde zelf een doelpunt 🙌.

En uiteraard aan onze technische staf want het kwalitatief verschil met ESB is in ons voordeel ijzersterk gegroeid 👌.

Viva Matadoren 👊

Van onze verslaggever ter plaatse Robert Kurvers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*