Biografie uitgebracht over onze oud-doelman Sieb Dijkstra

Over onze oud-doelman Sieb Dijkstra, die op 15 jarige leeftijd debuteerde in ons eerste elftal, is onlangs een biografie verschenen. In “Keeper met een missie” wordt de carrière beschreven van de oud-doelman van onder meer ook Roda JC, AZ Alkmaar, Motherwell FC, Queens Park Rangers, Dundee United en RBC Roosendaal.

Naast de vele humoristische anekdotes wordt ook teruggeblikt op het feit dat hij bij Motherwell FC uitgroeide tot publiekslieveling en tot tweemaal toe werd verkozen tot beste keeper van de Schotse Premier League. Door zijn prestaties in Schotland wordt Sieb daar nog steeds als cultheld gezien.

Eén antwoord op “Biografie uitgebracht over onze oud-doelman Sieb Dijkstra”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*