Zaterdag 25-05-2024 RKTSV JO12-1 – Blerick JO12-1 2 – 4

Wedstrijdverslag

Teleurstellende nederlaag voor de Matadoren πŸ˜”

De Matadoren hebben vandaag hun laatste wedstrijd van het seizoen gespeeld. In de eerste twee helften lukte het niet om ons gebruikelijke spel te spelen, en het ging soms wat rommelig en onrustig. Hoewel we verloren hebben, toonden de Matadoren veel moed en creativiteit op het veld. In het derde kwart zagen we mooie aanvallen en verbetering in ons spel, maar de achterstand op Blerick was helaas te groot om nog in te halen. We hebben genoeg kansen gehad tijdens de wedstrijd, maar konden deze helaas niet benutten.

πŸ™ Dank aan al onze supporters voor de geweldige steun dit seizoen! We kijken ernaar uit jullie volgend seizoen weer te zien, dit keer op het grote veld. Jullie aanmoedigingen zijn dan harder dan ooit nodig! πŸ’ͺ⚽

#Matadoren #RKTSVTerwinselen #SupportersBedankt #OpNaarHetVolgendeSeizoen #dmtt #blerick

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*