Zaterdag 20-04-2024 FCV-Venlo JO12-1 – RKTSV JO12-1 0 – 1

Wedstrijdverslag RKTSV/DMTT JO12 vs FC Venlo

Extra: deze wedstrijd werd gespeeld op het terrein van RKTSV.

Na de nederlaag van vorige week waren wij supporters benieuwd naar het strijdplan 💪van ons trainersduo Ghian en Jos.

De eerste helft speelden onze matadoren met veel passie en plezier🤩. In een hoog bal tempo werden de aanvallen over de flanken opgezet en waren onze matadoren de boven liggende partij 👍Vlak voor rust scoorde Robin door een goed genomen corner binnen te knikken. Daarmee gingen onze matadoren verdiend met 1-0🙌🙌 de rust in.

De tweede helft verliep om nog onbekende redenen 😴zeer moeizaam. Onze matadoren kwamen te weinig “in de bal”, maakte verkeerde keuzes en hanteerde te veel lange ballen. Hoewel weinig kansen werden weggegeven en FC Venlo in het laatste kwart door blessureleed en te weinig wisselspelers zelfs met een man minder speelden, zat de spanning tot het einde er wel in door het minimale doelpunten verschil.

Gelukkig wisten onze matadoren deze wedstrijd over de streep te trekken en daarmee bleven vandaag de 3 punten in Kerkrade. Complimenten aan FC Venlo voor hun sportief en sociaal gedrag👍 en uiteraard aan Pascal die vandaag zeer professioneel zijn eerste wedstrijd heeft gefloten 😗

Viva Matadoren 🙌🙌🙌

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*