Zaterdag 23-03-2024 RKTSV JO12-1 – Eijsden JO12-1 6 – 2

Wedstrijdverslag🏆

Een ware titanenstrijd ontvouwde zich vandaag toen onze matadoren de krachten bundelden tegen Eijsden, met het periodekampioenschap in het verschiet.

⚽ Eijsden nam een vroege voorsprong 0-1, maar onze vastberadenheid betaalde zich uit toen Luca-Sem ons terugbracht naar 1-1.

⚽ Na een strategische time-out en een verbeten strijd benutte Brett een belangrijke penalty, waardoor we de leiding namen met 2-1.

⚽ De tweede helft bracht nog meer spektakel, met Robin die de score uitbreidde naar 3-1 en Laurent die het net vond voor de 4-1, waarna Eijsden de moed begon te verliezen.

⚽ Luca Sem laat het net trillen na een geweldige rush, waarmee hij de score op 5-1 brengt! ⚽ Maar helaas, na dit hoogtepunt lieten onze matadoren zich iets te veel terugzakken, waardoor we helaas de 5-2 moesten incasseren.

⚽ Eijsden probeerde nog terug te komen, maar Brett maakte hier korte metten mee met een briljante solo, waarmee hij de eindstand bepaalde op 6-2.

Met deze indrukwekkende prestatie behouden onze matadoren hun ongeslagen status en mogen ze zich terecht periodekampioen noemen! 🌟 Op naar nog meer triomfen!

 #Matadoren #Periodekampioen #Teamspirit DMTT #Viva Matadores  JO12 DMTT RKTSV Terwinselen #voetbal #tikkitakki

Peter van Schijndel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*