Eerste elftal wint terecht van VV Partij

Zondag 17 maart stond de thuiswedstrijd tegen VV Partij op het programma. Na de winstpartij een week eerder tegen de Kakertse Boys, was het team vastberaden weer drie punten in de wacht te slepen.

Voorafgaand aan de wedstrijd werd een minuut stilte gehouden vanwege het trieste overlijden van een familielid van een speler.

Onder prima weersomstandigheden zette de scheidsrechter, geassisteerd door onze grensrechter Marco Lückers, hierna de wedstrijd in gang nadat eerst de pupil van de week Noud Fuhren de aftrap had genomen.

Nog geen twee minuten later moest ons eerste elftal helaas al een tegentreffer incasseren, na een diepe bal over de rechterflank van de tegenpartij. Hierna herpakte het team zich sterk. Het goede veldspel resulteerde uiteindelijk in de gelijkmaker, doordat een verdediger van VV Partij de bal in het eigen doel werkte. Het goede spel leidde in de eerste helft helaas niet tot grote kansen, waardoor met een 1-1 stand de rust werd ingegaan.

In de tweede helft werd het een meer open wedstrijd, met enkele goede kansen. Max Schepers trof de paal na goede een voorzet van Marvin Peters en diezelfde Marvin Peters raakte de lat. Twintig minuten voor het einde kwam de verdiende voorsprong door een doelpunt van aanvoerder Max Beumers. Even later kwam VV Partij bijna op gelijk hoogte, maar stand-in doelman Leroy Römer, de vervanger van de geblesseerde Petar Mecic, wist een doorgebroken speler van VV Partij met een prima redding van het scoren af te houden.

Na goed voorbereidend werk van spits Gilby Rütten, kon invaller Ken Inceman vijf minuten later de 3-1 binnen schieten. Door een afstandsschot kwamen de gasten echter nog op 3-2, waardoor het nog even onnodig spannend werd. In de blessuretijd maakte Ken Inceman aan alle onzekerheid een einde door een penalty te verzilveren, nadat de doorgebroken Jop Geelen in het zestienmetergebied onreglementair was gevloerd. Ken bepaalde hiermee de eindstand op 4-2.

Drie verdiende punten werden gevierd, waar de ploeg hard voor had gewerkt. Pupil van de week Noud Fuhren had de wedstrijd goed gevolgd en bepaalde dat rechtsbuiten Dylan Spoel the man of the match was. Zondag in de uitwedstrijd tegen Berg’28 gaat de ploeg ervoor om de ongeslagen reeks voort te zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*