Zaterdag 16-03-2024 Sporting Heerlen JO12-1 – RKTSV JO12-1 4 – 5

Wedstrijdverslag Sporting Heerlen JO12 vs RKTSV/DMTT JO12

Op sportcomplex Grasbroek werd vandaag gestreden om de eerste plaats 🥇 in de competitie tussen Sporting Heerlen en onze matadoren.

Al vroeg in de wedstrijd kwam Sporting Heerlen op een 1-0 voorsprong 😬. Gelukkig kwamen onze matadoren steeds beter in hun spel. Naarmate de wedstrijd vorderde werd de bal steeds beter en sneller rond gespeeld en de aanval opgezocht. Dit zorgde voor enige frustratie bij enkele spelers van onze tegenstander met als gevolg een aantal onsportieve overtredingen. Net voor de time-out scoorde Robin de verdiende gelijkmaker🙌.

Onze matadoren lieten door goed samenspel en individuele acties verzorgd voetbal zien🤩. Nick beloonde zijn inzet vlak voor rust met een goal 1-2🙌. Via een direct genomen vrije trap rolde de bal met veel geluk langs Sjonana omdat niemand van ons reageerde en Sjonana het zicht op de bal werd ontnomen. Daarmee kwam Sporting Heerlen alsnog op gelijke hoogte op slag van rust 2-2 😬.

Na rust bleven onze matadoren verzorgd voetballen. Via goede aanvallen over de flanken kwamen we verdiend op een 2-4 voorsprong voor de time-out dankzij doelpunten van Ayk en Xavi🙌🙌.

In het laatste kwart kreeg Sporting Heerlen (natuurlijk) een penalty, welke Sjonana wist tegen te houden maar helaas via de rebound alsnog erin ging 3-4🙁. Met veel duw- en trek voetbal scoorde Sporting Heerlen niet veel later zelfs de 4-4🫣.

In een bloedstollende slotfase bleven onze matadoren strijden voor die begeerde 1ste plaats . In de laatste minuut wisten onze matadoren via een hard afstandsschot van Robin verdiend de 3 punten mee naar Kerkrade te nemen 4-5🙌 DANKE BITTE 🙌. Hiermee slaan onze matadoren een goede sportieve slag 🥊 en staan we verdiend bovenaan💪. Wij wensen Ties een spoedig herstel toe. VIVA MATADOREN ⚽️⚽️⚽️