Sinterklaasviering RKTSV jeugd

Maandag 27 november 2023 organiseerde de dames van de activiteitencommissie de jaarlijkse sinterklaasviering. Helaas gooide niet piet maar het weer roet in eten. Door de slechte weersomstandigheden werd het toernooi afgelast. Desondanks was het enthousiasme van de spelers er niet minder om. Met dank aan enkele zwarte pieten van de JO15 kon de viering toch doorgaan en werden de jongste jeugdspelers verrast. Sinterklaas zelf was helaas niet van de partij. In een overvolle kantine werd volop gezongen en gesprongen. Alle kinderen kregen een fantastisch polishirt met naam en logo erop cadeau. Ook Herman Brouwer werd met een oorverdovend applaus bedankt door de zwarte pieten. Daarnaast werden de kinderen nog met soep, drinken en eten verwend. Een speciaal woord van dank gaat uit naar Marlene, Diane en Mieke die dit weer allemaal fantastisch hebben verzorgd.

Maurice Essers

Eén antwoord op “Sinterklaasviering RKTSV jeugd”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*