Maandag 13-11-2023 Wedstrijdverslag RKTSV JO10-1

Dit betreft de afgelopen zaterdag uitgestelde wedstrijd RKTSV JO10-1 – WDZ JO10-1.

De uitslag was 2 – 9.

Ik ben niet zo held in het dichten dus ik houd het op wat punten over de wedstrijd.

Uit voorzorg voor zieken hadden er 2 extra spelers gevraagd, Hakam en Enzo. Doordat ons team toch volledig aanwezig was hadden we 4 wissels, dat is gewoon te veel. In de rust kreeg ik te horen dat er “niet eerlijk” gewisseld werd. Mocht dat gevoel heersen, excuses maar met 6 kinderen in het veld, 4 kinderen als wissel etc gebeurd dat soms. Het is zo druk met sturen in het veld en het in het gareel houden van de 4 wisselspelers dat soms get overzicht even wat minder is. Jullie kennen onze gedachte, daar zit geen opzet bij.

Verder over de wedstrijd. Zoals zo vaak deze fase, beginnen we sterk, wordt er hard gewerkt, posities worden gehouden en we creëren wat kansen. Na of de time out of na de rust zakt het volledig in.

Posities werden niet meer gehouden, achterin stond continu een speler vrij doordat deze vrij werd gelaten, op het middenveld waren er te laat en werd er niet genoeg gedekt en mee terug gezakt, voorin stond er te veel stil of werd er gepingeld… kortom niet het vertoonde spel van de start van de wedstrijd.

Woensdag is er weer nieuwe wedstrijd en helaas kunnen we de wedstrijd niet nabespreken op het veld.

Tot woensdag en excuses voor het geschreeuw langs de lijn. 😅

Ralf Mulders (assistent coach)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*