RKTSV JO9-1 wint groot Internationaal Jeugdtoernooi vv Maarheze

De spanning op sportpark van Maarheze was te snijden. Trainers Tim en Daniel zaten te wachten op de spelers aangezien Tahyr zich had verslapen. Het team kwam 5 minuten voor aanvang van hun eerste wedstrijd aan. Desondanks werd vanaf de eerste minuut gestreden. Er werd een mooi combinatiespel ten tonele gevoerd. Het goede spel werd beloond met schitterende doelpunten. Het ene doelpunt nog mooier dan het andere.

De verdediging stond vandaag als een huis. Levi, Tahyr en Jomar hielden het achterin dicht en keeper Vin voetbalde zeer goed mee. Het hele toernooi werden slecht twee doelpunten geïncasseerd. Levi strooide met de passjes over het veld alsof hij Ronald Koeman was. Tahyr verijdelde met zijn snelheid alle aanvallen en Jomar slalomde naar voren alsof hij door pionnen heen ging. De verdediging werd vaak ontlast door het harde en continue werken van Naud. Ook dribbelkoning Adam werkte zich kapot. Niet deed hij alleen een duit in het zakje van het doelpunten festijn van Milan en Skye. Ook bediende hij Milan en Skye op hun wenken. Uiteindelijk werden onze mannen in de voorronde ongeslagen eerste met 19 doelpunten voor en 1 doelpunt tegen.

Daarmee plaatste het team zich tegen b.v. Burscheid dat ook ongeslagen eerste in de pouleronde  was geworden met 15 doelpunten voor en 2 tegen. Echter het team uit de buurt van Keulen was niet opgewassen tegen onze JO9-1. Burscheid werd met 6-1 verslagen en daarmee werd de beker voor de 1e plaatst in de wacht gesleept.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*