JO15-1 – Strijthagencup 1 en 2 juni 2024

Het toernooi om de Strijthagencup is een 2-daags toernooi waarbij, a.d.h.v. de uitslagen van dag 1, de indeling gemaakt wordt voor dag2.

De JO-15 mocht vandaag aantreden op de 2e dag van de Strijthagencup. Door het slechte weer van de afgelopen dagen waren de omstandigheden belabberd en dan druk ik het nog heel voorzichtig uit. De velden waren nauwelijks bespeelbaar. Maar ondanks dat stonden er toch 4 wedstrijden op het programma.

Wedstrijd 1 tegen V.V. DEO werd gemakkelijk en zonder een kans weg te geven gewonnen met 4-0.

Wedstrijd 2 tegen V.V. Heino werd gelijk gespeeld 0-0. Onze jongens verzuimden de kansen af te maken en onze doelman hield de 0 door een paar fraaie reddingen.

Wedstrijd 3 was een ander verhaal. Tegen Duitse tegenstander Ommerborn Sand met een zeer snelle voorhoede werd er iets defensiever gespeeld dan we gewend zijn. Snel kwamen we op een 1-0 voorsprong en de sfeer werd gelijk iets grimmiger met als resultaat dat er na een kleine 7 minuten werd nagetrapt door een verdediger van de tegenpartij op onze spits. Daarop actie en reactie waardoor de wedstrijd doorging met 10 tegen 10. Tijdens een uitbraak van de tegenpartij en in duel met onze aanvoerder kwamen beide spelers ten val in de 16 door een gewone reglementaire schouderduw dus geen strafschop maar dat konden onze duitse vrienden niet verkroppen en maakten daardoor slaande bewegingen naar onze aanvoerder waardoor de scheidsrechter besloot de wedstrijd te staken en werd de overwinning met 1-0 aan ons toegekend.

Wedstrijd 4 tegen thuisploeg V.V Schaesberg werd na een stroef begin met veel kansen van onze kant uit toch over de streep getrokken met een 3-0 overwinning. Kortom ongeslagen 1e geworden vandaag.

Mooie prestatie en afsluiting van een heel positief mooi seizoen.

Namens de JO15-1, Danny Scheilen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*