Zaterdag 18-05-2024 VVV-Venlo JO12-1 – RKTSV JO12-1 2 – 3

Vandaag speelden de Matadoren een uitwedstrijd tegen VVV-Venlo.

Terwijl in Zuid-Limburg alles een beetje koud en grijs was toen we vanmorgen vroeg vertrokken, scheen in Venlo volop de zon. Jassen en truien konden dan ook al snel uit.

Het was even zoeken totdat iedereen elkaar gevonden had op dit grote complex. Maar toen dat eenmaal gelukt was, kon de warming-up beginnen.

Stipt om 10.00 uur ging het fluitsignaal, en kon de wedstrijd beginnen.

Al binnen een paar minuten wist Ayk de 0-1 te scoren! Daarna waren er over en weer wat onbenutte kansen, en gingen we met een voorsprong de eerste time-out in.

In het 2e kwart moesten wij helaas  een tegengoal incasseren. 1-1 de rust in, het kon nog alle kanten op gaan.

In het 3e kwart vielen er geen doelpunten.

Maar onze Matadoren waren nu goed opgewarmd voor het laatste kwart. Ayk en Robin wisten nog te scoren. Iedereen blij… 1-3 voor!

Toen maakte Venlo de 2-3, dan wordt het toch weer billenknijpen. De scheidsrechter voegde nogal wat blessuretijd toe, maar uiteindelijk klonk het verlossende fluitsignaal!

En zo namen de Matadoren 3 punten mee naar Terwinselen!

Dit brengt ons op een mooie 2e plaats.

Volgende week (zaterdag 25 mei, 10.30 uur) spelen de Matadoren nog een inhaalwedstrijd tegen Blerick. Zijn jullie er dan weer allemaal bij, om ze naar een overwinning te juichen??