Zaterdag 18-05-2024 Eijsden JO9-3 – RKTSV JO9-3 9 – 6

De laatste wedstrijd van fase 4. Uit naar Eijsden.

De mannen zijn getergd om deze wedstrijd te winnen. Altijd goed om te eindigen met een overwinning.

Vandaag moesten we alleen onze speelwijze een beetje aanpassen, dat was voor iedereen even wennen.

Tegen het team uit Eijsden troffen de mannen een gelijkwaardige tegenstander.

Het ging gelijk op en er waren kansen over en weer.

Helaas waren wij, in de eerste helft, minder fortuinlijk met het verzilveren van de kansen. De tegenstander maakte de kansen wel af.

Na de eerste helft stonden we dan ook 5-2 achter.

Maar er werd toch redelijk/goed gevoetbald.  Goed combinatiespel, opgezet vanuit de verdediging. Ondersteunt door goed keeperswerk van onze keepie. Ook van de 1 tegen 1 duels voorin hebben we genoten. Maarja, zoals eerder vermeld, dan moeten die ballen wel nog in het netje.

Rust….

Ondanks de flinke achterstand hebben we de mannen weer weten te motiveren voor de 2de helft. We zijn goed aan het spelen, dus die doelpunten gaan er komen.

2de helft….

We gaan door met goed combineren. En zie daar…de doelpunten.  We komen nog terug tot 5-4 achterstand.

Maar helaas sluipen er dan een paar foutjes in. De tegenstander maakt hier gretig gebruik van en loopt verder uit.

De laatste wedstrijd weten we helaas niet winnend af te sluiten. Maar een goed gevoel houden we er wel aan over.

Uiteindelijk hebben we, dit seizoen, 11 wedstrijden gespeeld. Daarvan hebben we er 8 gewonnen en 3 verloren.

Dus voor een beginnend team een top prestatie 💪.

Mannen bedankt..en op naar volgend seizoen….