Zaterdag 13-04-2024 RKTSV JO12-1 – IVO JO12-1 2 – 6

Wedstrijdverslag: De Matadoren JO12 vs. IVO

⚽ De Matadoren speelden vandaag onder een stralende zon tegen I.V.O Velden! Ondanks het perfecte weer lukte het niet om de winst binnen te halen. De wedstrijd begon sterk vanuit onze kant, met een paar goede kansen die helaas werden gepareerd door uitstekend keeperswerk van I.V.O.

I.V.O zette enorm veel druk op onze achterhoede, waardoor het lastig was om aanvallen op te zetten. Helaas resulteerden enkele fouten in snelle tegendoelpunten. Gelukkig bracht Brett vlak voor rust wat hoop met een prachtig doelpunt, waardoor het 3-1 stond.

Na een peptalk in de rust kwamen we vol goede moed terug het veld op, maar helaas werden enkele twijfelachtige beslissingen niet in ons voordeel genomen. Dit gaf I.V.O de kans om via hun specialist te scoren uit vrije trappen.

Uiteindelijk kwamen we beter in ons spel en wist Mees nog een mooi doelpunt te maken, maar het mocht niet baten. I.V.O won verdiend en felicitaties aan hen voor de drie punten.

Op naar volgende week, waar de Matadoren met hernieuwde energie, inzet en strijdlust weer het veld op zullen gaan! 💪⚽ #Matadoren #Voetbal #Teamwerk DMTT #Viva Matadores  JO12 DMTT RKTSV Terwinselen #scheidsrechter #zon