Wedstrijdverslag Hellas JO12 vs RKTSV JO12-1

Zaterdag 11-11-2023            VV Hellas JO12-1 – RKTSV JO12-1         1 – 7

Op sportpark “de Schrub” in Klimmen troffen onze matadoren vandaag een “onbekende” tegenstander.

“11 minuten over 11” ❤️💛💚vond vandaag de aftrap plaats ter ere van onze aftredende hoogheden Ties en Sjo😜.

Onze matadoren begonnen sterk aan de wedstrijd. Complimenten aan onze technische staf Ghian en Jos👍.

Slechts 5 minuten speeltijd hadden onze matadoren nodig voor een comfortabele 0-2 voorsprong 🙌🙌. Beide doelpunten kwamen op naam van Ayk ⚽️⚽️. In het 2e kwart werd wat gas terug genomen door onze matadoren. Geheel begrijpelijk met Roda JC as. donderdag op het programma😜.

Nick tekende voor de 0-3 🙌en vlak voor rust wist Hellas via afstandsschot onze “rots in de branding” Sjo te passeren. Rust, met deze 1-3 voorsprong konden onze matadoren gerustellend ranja gaan drinken🥤.

Ook in de tweede helft was al snel duidelijk dat onze matadoren niet naar Klimmen waren gekomen om ranja te drinken, maar om doelpunten ⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️⚽️🤩 te maken! Ons centraal duo Mees en Robin stond als een blok, Xavi en Ties waren heer en meester vandaag op het middenveld, Ayk en Nick overklaste de backs met hun rushes, waardoor onze voorhoede in de stelling werd gebracht om te scoren💪. Luc-Sem en Jort tekende. Voor de 1-4 en 1-5. Uit een corner scoorde Robin voor onze matadoren 1-6.

In het laatste kwart stond de lat en paal in de weg om nog verder uit te lopen. Nick maakte vlak voor het einde zijn 2e goal vandaag en bepaalde daarmee de eindstand op 1-7🙌. Een mooie verjaardagscadeau 🎁namens onze matadoren aan de jarige van de week: coach Jos (42) en supporter in hart en nieren Guido (105)🥳.