Roda JC spelers Boyd Reith en Arjan van der Heide geven training aan de spelers van RKTSV

Woensdagavond (8 november) mocht de JO9-1 van RKTSV twee gasttrainers ontvangen: Niemand anders dan Boyd Reith en Arjan van der Heide waren bereid om de spelers van onze JO9 op scherp te zetten voor de derby van a.s. zaterdag tegen de concurrent aan de andere kant van de Kaalheidersteenweg.

Terwijl Boyd zijn verdedigende talenten wist over te brengen aan de spelers, heeft Arjan gepoogd om de aanvallende kwaliteiten van onze spelers bij te schaven. In verschillende oefeningen werd gewerkt aan teamwork en teamspirit. Tevens werd nog afgewerkt op de goal en met een partijspel afgesloten. Boyd die gedwongen werd om de verdediging te ondersteunen werd flink aangepakt en de spelers van RKTSV kenden geen genade. Een forse tackel op Boyd zet vraagtekens bij de vraag of Boyd dit weekend wel nog wel tegen FC Groningen mee kan doen. De spelers van onze JO9 staan voor zaterdag in ieder geval op scherp en willen dan hun opgedane kennis ten tonele brengen op de 11e  van de 11e.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*