VV Berg’28 JO10-2 – RKTSV JO10-2 4 – 4

Gisteravond (dinsdag 19 september) stond de inhaalwedstrijd tegen Berg en Terblijt op het programma. Tygo en Roan gingen mee als vervanging voor Riley en Hesi.

18.45u de aftrap met al snel de eerste kans voor Berg maar perfect tegengehouden door Tygo! TSV zet daarna meteen de tegenaanval in met twee kansen voor Enzo en 1 kans voor Hakam maar helaas zit de keeper van de tegenstander er steeds goed bij.

Over en weer zijn er veel kansen maar door onze goede verdediging en oplettendheid van Tygo lukt het Berg niet om te scoren. Evenmin wordt ons samenspel en onze inzet in de aanval ook steeds tegengehouden door Berg.

Dan volgt de eerste time-out. Even bij elkaar om wat tips van Rick en Cindy te krijgen.

Vijf minuten later wordt de wedstrijd weer hervat en lukt het Verg dan toch om de eerste goal erin te schieten. De jongens en dame laten het er echter niet bij zitten en zetten meteen de tegenaanval in en whoppa doelpunt TSV door een mooie treffer van Roan, 1-1!

Volgende kans is weer voor Berg maar wordt tegengehouden door Mex. Tweede kans Berg echter nu gestopt door Tygo. Hierna speelt Tygo de bal naar Bram, Bram geeft een voorzet aan Roan en GOAL! 1-2 door Roan.

Berg weer aan bal, mooi blok door Enzo maar Berg gaat door en schiet…helaas 2-2.

Vervolgens een mooi samenspel bij TSV: Tygo naar Mex, Mex naar Roan, Roan naar Bram. Bram schiet de bal naar Enzo, Enzo op doel maar helaas net naast.

Wat een kansen voor de jongens en dame!

Na vijf minuten pauze gaat TSV verder met waar ze gebleven waren en weet Roan een mooie kan te creëren. Jammergenoeg is de keeper nog niet moe genoeg en houdt hij de bal tegen.

TSV blijft alert en vervolgens schiet Hakam de 3-2 erin!

Hierna nog een mooi schot van Bram echter ook weer afgeweerd door de keeper. Berg weet de bal vervolgens naar voren te krijgen en scoort 3-3.

Tweede time-out met daarna een cadeautje van Berg, eigen doelpunt 3-4 TSV.

TSV gaat door, wederom een aanvalskans van Enzo maar ook nu weer de keeper die ons weerhoudt van een doelpunt.

Keeper Berg speelt de bal naar voren, goed verdediging door Janayah met een kopbal. Vervolgens tackel op Enzo. Gelukkig valt het mee en lapt papa hem weer snel op. Vrije trap TSV helaas opnieuw tegengehouden door de keeper.

Vlak voor het einde van de wedstrijd onoplettendheid in ons achterveld die meteen wordt benut door Berg, 4-4.

Einde wedstrijd.

Nicole Uebachs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*