Afscheidswedstrijd Andre v.d. Berg en Tom Schroder

Op zaterdag 15 april hebben Andre van den Berg en Tom Schroder hun actieve carrière als speler bij onze vereniging beëindigd en de voetbalschoenen aan de bekende kapstok gehangen. Een door Andre en Tom samengestelde selectie van RKTSV Allstars nam het op tegen de Alte Herren van SuS Herzogenrath. Na een 0-4 achterstand bij de rust, wisten de RKTSV Allstars in de tweede helft nog op gelijke hoogte te komen en eindigde deze sportieve wedstrijd, die onder leiding stond van scheidsrechter Jos Mucher, in een 4-4 gelijkspel. Na afloop van de wedstrijd was er nog een barbecue en een gezellige feestavond met medewerking van DJ Colourhead. De hele festiviteiten werden vastgelegd door onze hoffotograaf Joep te Boekhorst.