Zaterdag 06-04-2024 SJO PEC’20 JO12-1 – RKTSV JO12-1 2 – 5

Wedstrijdverslag: De Matadoren JO12 vs. SJO PEC20

Op een stralende dag speelden de JO12 Matadoren en SJO PEC20 een opwindende wedstrijd die echt de moeite waard was om te volgen. Ondanks de hitte gaven beide teams alles wat ze hadden.

De Matadoren begonnen sterk met geweldige passes en gevaarlijke aanvallen. Ties opende snel de score, gevolgd door prachtige acties van Luca-Sem en opnieuw Ties. De Matadoren stonden al snel met 3-0 voor.

SJO PEC20 liet zien dat ze niet opgaven en scoorden een doelpunt om de spanning terug te brengen. Maar de Matadoren hielden stand en Luca-Sem maakte meteen weer een geweldig doelpunt.

Toen Laurent de voorsprong vergrootte tot 5-1, was de sfeer langs de zijlijn één van pure vreugde. De fans juichten luid voor hun Matadoren.

PEC20 scoorde nog een doelpunt in de laatste minuten, maar de Matadoren kwamen als winnaars uit de bus met een eindstand van 5-2.

Na het laatste fluitsignaal sprongen de Matadoren van blijdschap op en omhelsden ze elkaar. Langs de zijlijn juichten de fans luid en waren ze trots op hun Matadoren. Het was een feest van vreugde en teamspirit! 🎉⚽ #DeMatadoren #Voetbal #Overwinning #Teamspirit

Peter van Schijndel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*