2 Paashazen op bezoek bij de jeugdafdeling

Op maandag 3 april brachten 2 paashazen (tijdens de training) een bezoek aan de jeugdafdeling van RKTSV.

I.p.v. een training werd er een klein toernooi gespeeld waarbij alle spelers van de JO7 tot en met de JO14 ‘gemixt’ werden en er op die manier 10 teams ontstonden. Ieder team speelde 4 wedstrijdjes van 12 minuten en aan het einde was er natuurlijk een team winnaar. Helaas moeten zij wel nog even wachten op de verdiende medaille.

Voor de allerkleinsten (de JO7-1) was het natuurlijk erg spannend nu ze met alle jeugdspelers tegelijk op het veld stonden en dan ook nog mee moesten voetballen. Maar zij hebben zich kranig geweerd en lieten zien dat zij al veel voetbaltalent bezitten.

Na afloop van het toernooi ontvingen alle spelers uit handen van de 2 paashazen nog iets lekkers.

Een welgemeend dank je wel aan de dames van de activiteitencommissie (voor de perfecte organisatie), de 2 paashazen (voor hun geweldige en leuke inzet), Mieke (onze keukenprinses ) en de trainers voor het begeleiden van het aan hen toegewezen team.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*