Wedstrijdverslag JO9-1 zaterdag 25 maart

Hi allen,

En deze ochtend staan we voor de 3de keer dit seizoen tegenover FC Kerkrade-West, dus inmiddels geen onbekende tegenstander meer voor ons. De voorlaatste wedstrijd ging het redelijk lang gelijk op en hadden we de wedstrijd helaas verloren met 1 doelpunt verschil. Al met al dus een goede gelegenheid om het momentum van vorige week door te trekken.

En daar stond het team, helaas niet helemaal compleet, klaar voor de aftrap: 9 gezichtjes in de modus om deze wedstrijd ook positief aan te gaan. Dit ook om eenieder langs de kant, hun trouwe en grootste fans, te trakteren op een vermakelijke en sportieve wedstrijd.

De trainer heeft ze in de kleedkamer voor de wedstrijd nog even positief toe gesproken om terug te denken aan de trainingen van afgelopen week. De nadruk van deze trainingen lag voornamelijk op het druk zetten van de tegenstander. Veel geoefend op omschakelen van balbezit naar balbezit naar tegenstander met een overtal. De oefeningen besloegen dus meteen meerdere elementen tegelijkertijd: druk zetten, ruimte vinden, vrije medespeler vinden, combinaties zoeken en afwerken.

Door het herhalen zie je ook meteen de kracht van dit geweldige team, het toepassen in de wedstrijd. Wat werden we allemaal alweer verrast met prachtige combinaties waaruit doelpunten ontstonden!! Gewoonweg alweer MAGISTRAAL!!!! Zelfs de coaches van de tegenstander kwamen naar me toe om een compliment te geven over het optreden wat ze voorgeschoteld kregen, echt prachtig voetbal!

Jullie kunnen je vast en zeker goed voorstellen wat dit met me doet . Mijn weekend kon in ieder geval niet meer stuk!!!

Met een stand van 3 doelpunten voor tegen 0 tegen, gaan we de 2e helft in. Ik merkte dat de concentratie niet helemaal meer aanwezig was waardoor het toch nog spannend werd! Gelukkig was daar het eindsignaal en bracht deze “redding” want winnen we met 1 doelpunt verschil: 3-2.

Ik wil vandaag even alle ouders benoemen, o.a. Ralf, Roel, Tim en gewoonweg iedereen die een steentje bijdraagt om me wekelijks te helpen om het veld klaar te maken voor het team. Ik was dit niet gewend bij de meisjes/dames dus kan en wil ik hier mijn bewondering voor uitbrengen: ALLEMAAL heel erg bedankt!!!

Zoals ook beloofd zal ik het team op het einde van dit seizoen trakteren op McDonalds, ik hoop ook dat jullie als ouders allemaal hierbij aanwezig kunnen zijn om zo dit geweldige team te belonen maar ook het seizoen op deze manier af te sluiten om zo de zomerstop in te gaan.

Ik kan jullie alvast zeggen dat ik als trainer & coach volgend seizoen weer klaar sta .

Groetjes,

Dave

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*