JO9-2 kampioen in fase 2

Hi allen,

Vandaag was er helaas geen wedstrijd om fase 2 van ons team sportief af te sluiten! Het slechte weer van de afgelopen dagen heeft hoogstwaarschijnlijk roet in het eten gegooid en heeft ervoor gezorgd dat de velden bij WDZ niet bespeelbaar waren.

Ondanks deze mineur, hebben we er toch nog een leuk einde van fase 2 en het begin van de winterstop kunnen maken. Ik denk dat we wel kunnen stellen dat vanochtend een verassing was die niemand van het team heeft zien aankomen en alle ouders ook niet .

Gestart in September van dit jaar en eindigend op zaterdag 10 december met een beker in de handen, wie had dat durven dromen?! De statistieken van fase 2 liegen er niet om. Gezien het verloop van zowel fase 1 en 2 is de groei van de gehele groep echt goed te zien.

Fase 2:

– Aantal wedstrijden gespeeld 5

– Aantal wedstrijden gewonnen 4

– Aantal wedstrijden gelijk 1

– Doelpunten voor 47

– Doelpunten tegen 16

– Doelsaldo +31

Zoals al in mijn eerdere berichtjes gezegd: IK BEN TROTS!!!!!

Dan de groei; wat heb ik de afgelopen tijd zien gebeuren:

– Veel meer samenspel;

– Veel meer geduld aan de bal

– Ook meer voetbal zonder bal: kijken, vrijlopen, communiceren;

– Beter schieten met goede en slechte been;

– Penalty’s die vrijwel allemaal werden ingeschoten;

– Meer oog voor vrijlopende spelers van de tegenstander;

– Elkaar vinden in het spel;

– Elkaar helpen als team;

– Etc etc etc…..

Ik kan alleen maar lof hebben hiervoor en daarvoor mag ik een diepe buiging!!! Op naar de komende 2 fases waarin we misschien langzamerhand kunnen toewerken naar de voorbereiding van de volgende stap: het positiespel en tactiek. We gaan er in ieder geval onze best voor doen, dat weet ik wel zeker.

De uitreiking van de bekers vandaag lijkt misschien een klein gebaar, maar ik weet gewoon dat dit o zo belangrijk is voor de ontwikkeling en zeker voor het zelfvertrouwen van iedereen! Het kan alleen nog maar beter worden.

Ik wil daarom afsluiten met een grote dank naar het hele team en naar jullie!!!!

Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend.

Groetjes,

Dave

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*