Wedstrijdverslag JO9-1 zaterdag 26-11-2022

Hi allen,

Vandaag weer een wedstrijd voor eigen publiek en wel de eerste van het laatste drieluik van fase 2. Het eigen publiek is vandaag getrakteerd op een mooie, vermakelijke en sportieve wedstrijd. De wedstijd hebben de jongens verdiend met winst afgesloten en wel met een doelpuntverschil van 6 stuks wat het resultaat opleverde van 11 tegen 5.

Wat mij als trainer is opgevallen is dat er weer progressie te zien was gedurende de hele wedstrijd. Leuke combinaties alsmede prachtige doelpunten!

Ook dit keer even de aandacht voor beide keepers, deze hebben laten zien zich kranig te weren tegen al het “geweld” qua doelpogingen van de tegenstander.

Wat in ieder geval mij als trainer trots en blij maakt, is het spel wat met de week beter en beter wordt. Er wordt weer meer gekeken en de bal wordt alweer netjes rondgespeeld. Ook neemt eenieder meer tijd en moeite om de bal bij een medespeler te krijgen.

Ik vind het in ieder geval een super leuke bijna eerste helft van deze “competitie” en kan niet anders zeggen dat het team vooruit blijft gaan. Dit is ook het mooiste “cadeau” voor een trainer.

Nog 2 wedstrijden te gaan en dan zijn we aangekomen bij de winterstop!

Ik wens eenieder een fijn weekend en tot volgende week

Dave Breijman (trainer RKTSV JO9-1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*