Sinterklaas op bezoek bij RKTSV.

Op zaterdagmiddag 26 november bracht Sinterklaas met 3 roetveeg-pieten een bezoek aan de allerjongste spelertjes (en hun broertjes en zusjes) van RKTSV.

Het werd een gezellig bezoek waarbij de kinderen met gezonde spanning in afwachting waren wat Sinterklaas van hen in zijn grote boek had staan. Gelukkig viel het allemaal wel mee en konden de kinderen na het zingen van enkele sinterklaasliedjes eindelijk hun cadeautje uitpakken.

In de avonduren was het de beurt aan de oudere jeugdspelers om hun surprise-avond te vieren. Ook nu hadden 2 roetveeg-pieten de weg naar RKTSV nog gevonden en zij waren vol lof over de mooie zelf-geknutselde surprises. Nadat de spelers een voor een naar voren waren geroepen om hun surprise uit te pakken werd als klap op de vuurpijl Mieke (de steunpilaar voor de jeugdafdeling in het jeugdhome) nog naar voren geroepen om een cadeautje van de Sint in ontvangst te nemen.

Al met al was dit wederom een, door de dames van de activiteitencommissie, perfect georganiseerde jeugdactiviteit.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*