Wedstrijdverslag RKTSV JO9-1 zaterdag 19-11-2022

19-11-2022                 RKHBS JO9-3 – RKTSV JO9-1       2 – 8

Vandaag traden we met 9 man voor de 2de keer aan tegen RKHBS. Je kunt goed zien dat het team steeds meer gebruik maakt van de “lessen” tijdens de trainingen. Je zag duidelijk veel momenten van combinaties tussen de spelers onderling. Zoals altijd uitgelegd: laat de bal het werk doen want die is rond en rolt makkelijker. Van verdediging naar middenveld en van middenveld naar aanval! Een eerste treffer bleef ook niet lang uit.

Wat ook zeer goed was, wat het heroveren van de bal bij balbezit van de tegenstander. Het was dan ook een kwestie van tijd dat de volgende treffers volgden. Na de rustpauze nam Tygo de doelverdediging over van Riley.

We starten weer met het vervolg op het spel van de eerste helft en uiteindelijk hebben we een welverdiende eindscore op het “bord” gezet van 8 goals voor en 2 tegen!!!

Ik vind het geweldig om de groei van eenieder te zien en dat we als TEAM de wedstrijden ingaan om samen een goed resultaat neer te zetten!!

Laten we dit momentum vasthouden en de laatste 3 wedstrijden van fase 2 tot een sportief en plezierig einde te brengen .

Dave Breijman (trainer RKTSV JO9-1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*