Roda JC schiet met scherp

Onder mooie weersomstandigheden en een prachtige coulisse heeft ons eerste elftal een monsternederlaag geleden tegen Roda JC.

In tegenstelling tot de eerste oefenwedstrijd trad Roda JC nu aan met een mix van eerste elftalspelers, testspelers en jeugdige talenten. Door stug verdedigen en enkele prima reddingen van doelman Petar Mecic wist ons eerste elftal in de eerste helft de schade enigszins beperkt te houden tot zes tegentreffers.

Na de rust kwam zowel Roda JC als ons eerste elftal met een geheel nieuw team binnen de lijnen. In de 47e minuut profiteerde onze spits Diego Starmans van een onoplettendheid in de defensie van Roda JC en liet hij doelman Dylan Vranken met een geplaatst schot kansloos.

Roda JC ging hierna het tempo opvoeren en met snel combinatievoetbal liep de score snel op en vielen de doelpunten als rijpe appels van de boom. Uiteindelijk stokte de teller bij 22 doelpunten en eindigde de wedstrijd in een 1-22 overwinning voor de Trots van het Zuiden.

Deze wedstrijd was een prima reclame voor het Kerkraadse prof- en amateurvoetbal.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*