2 Paashazen op bezoek bij RKTSV

Op maandag 11 april brachten 2 paashazen (tijdens de training) een bezoek aan de jeugdafdeling van RKTSV.

I.p.v. een training werd er een klein toernooi gespeeld waarbij alle spelers van de JO7 tot en met de JO13 ‘gemixt’ werden en er op die manier 10 teams ontstonden. Ieder team speelde 4 wedstrijdjes van 12 minuten en aan het einde waren er 2 teams die evenveel punten en hetzelfde doelsaldo hadden. En daar hadden we natuurlijk niet op gerekend en kwamen we enkele medailles te kort. Maar de ‘oudere’ spelers van die 2 teams waren zo sportief om de aanwezige medailles aan de ‘jongste’ spelers te gunnen. De oudere spelers ontvangen hun medaille uiteraard ook nog.

Na afloop van het toernooi ontvingen alle spelers uit handen van de 2 paashazen nog iets lekkers.

Een welgemeend dank je wel aan de dames van de activiteitencommissie (voor de perfecte organisatie), de 2 paashazen (voor hun geweldige en leuke inzet) en uiteraard aan onze ster-fotograaf Harold Scheepers (voor het maken van liefst 106 foto’s).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*