Pieten brengen een thuisbezoek bij alle jeugdspelers.

Helaas kon Sinterklaas, als gevolg van de Corona-pandemie, geen bezoek brengen aan de jeugdspelers van RKTSV. Daarom had hij de hoofdpiet opdracht gegeven dat de uitdeelpieten op zaterdagmiddag 27 november bij alle jeugdspelers, dan maar thuis, de cadeautjes en een zak lekkers moesten ‘afleveren’.

De routeplannerpiet had alle adressen achter elkaar gezet en met de uitdeelpieten op de achterbank begon het rondrijden en het uitdelen. Alle jeugdspelers en broertjes en zusjes waren blij verrast met het bezoek van de uitdeelpieten en uiteraard met de cadeautjes die zij in ontvangst mochten nemen. Er waren alleen maar blije en verraste gezichtjes te zien.

En om het geheel af te maken was het Teo (van de JO8-1) die de kleurwedstrijd gewonnen had.

Hopelijk kan Sinterklaas in 2022 wel weer een bezoek aan de jeugdafdeling van RKTSV brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*