Coronatoegangsbewijs verplicht bij voetbalsport

Tijdens de op 2 november gehouden persconferentie heeft het demissionaire kabinet bekend gemaakt dat met ingang van zaterdag 6 november het coronatoegangsbewijs verplicht is bij amateurvoetbalwedstrijden. Dit geldt voor voetballers boven 18 jaar en ook voor het publiek dat de voetbalwedstrijden bezoekt. Tot nu toe was een coronabewijs alleen verplicht in de sportkantines.

Voetballers boven 18 jaar en publiek die niet zijn gevaccineerd of de laatste 24 uur niet negatief getest, krijgen volgens de nieuwe maatregelen dus geen toegang meer tot de sportaccommodaties. Hoe het coronabewijs gehandhaafd moet worden, is op dit moment helaas nog onduidelijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*