Herhaalde oproep “Doe mee aan de Rabo ClubSupport”

Voor de Rabobank is een club zoveel méér dan een club. Daarom steunt de Rabobank via Rabo ClubSupport lokale verenigingen met kennis, netwerk en geld. De Rabobank zorgt samen met de leden ervoor dat clubs sterker worden en dus dat duizenden mensen kunnen doen wat ze leuk en belangrijk vinden.

Jij beslist mee

Afgelopen weken hebben verenigingen en stichtingen zich kunnen aanmelden voor Rabo ClubSupport. Als lid van de Rabobank bepaal jij welke financiële ondersteuning deze clubs van de Rabobank ontvangen. Van 4 tot 25 oktober 2021 kun je jouw stem uitbrengen op onze vereniging.

Breng jouw stem uit

Stem je via de Rabo App of Rabo Online Bankieren, dan heb je geen stemcode nodig. De lijst met deelnemers vind je onder de knop Rabo ClubSupport. Als je inlogt zie je deze knop via ‘Service’ en vervolgens ‘Lidmaatschap’.

Leden die geen toegang hebben tot de Rabo App of Rabo Online Bankieren ontvangen een persoonlijke stemcode.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*