Kleine nederlaag eerste elftal

Het eerste elftal heeft ook haar tweede competitiewedstrijd verloren. In Heughem moest men met een 1-0 nederlaag het onderspit delven tegen DBSV.

De eerste helft ging gelijk op. Het balbezit was evenredig verdeeld tussen de twee ploegen. DBSV wist enkele kansen te creëren, maar deze leverden geen doelpunten op. Ons elftal wist geen enkele doelkans te creëren.

Na rust werd het een meer open wedstrijd waarbij het initiatief bij ons kwam te liggen. De achterhoede gaf geen kansen weg tot dat in de 61e minuut een van richting veranderde vrije trap onhoudbaar in het doel verdween. RKTSV ging hierna op jacht naar de gelijkmaker, waarbij het gevaar vooral van de rechterkant kwam via Jeffrey Sprenger die de bal vaak voor het doel wist te geven. Deze voorzetten waren echter steeds een prooi voor de lange verdedigers van DBSV.

In de allerlaatste seconde leek de wedstrijd toch nog in een gelijkspel te eindigen. Na wederom een voorzet vanaf rechts kwam de bal bij de tweede paal terecht bij Leroy Römer. Zijn schot van dichtbij ging echter helaas over het doel. Direct hierna floot de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd.

Ons eerste elftal wist niet de gewenste drie punten mee naar huis te nemen en staat na twee wedstrijden nog steeds met lege handen. Komende zondag staat de thuiswedstrijd tegen VV Partij op het programma.