**Wedstrijdverslag: RKTSV JO10-1 – Geleen Zuid JO10-1 – Spannend Gelijkspel (5-5)**

Op een zonnige zaterdagochtend troffen RKTSV JO10-1 en Geleen Zuid JO10-1 elkaar voor een spannende wedstrijd die uiteindelijk eindigde in een 5-5 gelijkspel. De wedstrijd zat vol mooie aanvallen, sterke verdedigende acties en verrassende wendingen.

**Sterke Start van RKTSV**

RKTSV begon scherp en zette direct druk op de tegenstander. De verdediging stond als een huis, met Tahyr als betrouwbare kracht achterin, ondersteund door Levi Hendriks en Sam Reijnen. Samen wisten zij veel aanvallen van Geleen Zuid vroegtijdig te neutraliseren. Keeper Vin Lux speelde een belangrijke rol door met uitstekende reflexen meerdere kansen van Geleen Zuid te keren, waarmee hij zijn team in de wedstrijd hield.

**Een Voorsprong die Doet Dromen**

Aanvallend liet RKTSV zich van hun beste kant zien. Milan Couvee opende de score met een schitterend afstandsschot dat onhoudbaar in de kruising belandde. Niet veel later volgde Sam Reijnen met een evenzo indrukwekkende knal van afstand, waarmee hij de keeper kansloos liet. De aanval van RKTSV bleef gevaarlijk, mede dankzij het dynamische spel op het middenveld.

Het derde doelpunt van Skye Essers kwam voort uit een prachtig opgekomen Levi Hendriks, die met een uitstekende voorzet Skye de kans gaf om af te maken. Het teamwork was duidelijk zichtbaar en leverde prachtige aanvallen op.

Het middenveld werd daarbij goed geleid door Naud Niessen, die onvermoeibaar zijn meters maakte en de aanvallers voortdurend in stelling bracht. Jomar speelde als een echte spelverdeler en zorgde met zijn slimme passes dat RKTSV het spel kon dicteren. Hun samenwerking maakte het mogelijk om met veel snelheid en precisie naar voren te spelen.

**Een Ommekeer in de Wedstrijd**

Helaas begon de concentratie wat te verslappen in de laatste fase van de wedstrijd. Geleen Zuid profiteerde hiervan en kwam stap voor stap terug in de wedstrijd. Ondanks het uitstekende keeperswerk van Vin Lux en de verdedigende inspanningen van Tahyr en Levi Hendriks, wist Geleen Zuid uiteindelijk de gelijkmaker te scoren. Een aantal kleine foutjes in de verdediging en een scherpere tegenstander zorgden ervoor dat de comfortabele voorsprong van RKTSV verdween.

**Leerpunten voor de Volgende Keer**

Hoewel het voor RKTSV teleurstellend was om een 5-2 voorsprong weg te geven, zijn er genoeg positieve punten om mee te nemen naar de volgende wedstrijd. Het team liet zien dat ze aanvallend sterk zijn en dat de verdediging solide kan staan, met Vin Lux als uitblinker. Met wat meer focus in de slotfase van de wedstrijd kunnen ze in de toekomst zulke voorsprongen zeker vasthouden.

Het was een leerzame wedstrijd waarin het team heeft laten zien dat ze goed kunnen voetballen, maar dat scherpte van begin tot eind nodig is om de overwinning veilig te stellen.

Maurice Essers

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*