Eerste elftal uitgebekerd

Het eerste elftal heeft een prima bekercompetitie helaas niet weten te bekronen met het bereiken van de volgende ronde. In eigen huis was FC Geleen-Zuid met 0-2 te sterk.

De eerste helft startte redelijk voortvarend. RKTSV was gelijkwaardig aan FC Geleen-Zuid, dat afgelopen seizoen is gedegradeerd uit de 3e klasse. In de 8e minuut werd uit het niets de 0-1 geïncasseerd. Bij een afvallende bal uit een corner van de tegenpartij werd onvoldoende gereageerd en het afstandsschot verdween onhoudbaar in de verre hoek.

Hierna was het spelbeeld meer in het voordeel van de gasten. In de 21e minuut scoorde Geleen-Zuid de 0-2. In de 38e minuut was het bijna weer raak, maar doelman Mike Vreuls voorkwam erger met een knap redding. Vlak voor rust leek RKTSV weer terug in de wedstrijd te komen. Max Schepers kwam vrij voor de goal, na een voorzet van Jeffrey Sprenger, maar helaas trof zijn inzet geen doel.

In de tweede helft gebeurde vrij weinig. Beide teams wisten geen kansen te creëren. RKTSV bood goed weerstand maar kon aanvallend geen vuist maken.

Met het verlies tegen FC Geleen-Zuid is de voorbereiding op het nieuwe seizoen ten einde. De staf en spelers kijken met vertrouwen uit naar de eerste competitiewedstrijd zondag a.s. thuis tegen RKIVV.