RKTSV JO12-1 – Langeberg JO12-1 5 – 1

Vandaag speelden onze Matadoren tegen de jongens van Brunssum. Nu de vasteloavend weer aan ons voorbij is gegaan, hebben onze Matadoren afgelopen week in weer en wind keihard getraind om vandaag weer ten strijde te trekken 💪 De wedstrijd stond vandaag onder begeleiding van onze nieuwe Matadoren scheids, die vandaag debuteerde en vaker op de Limburgse velden te zien zal zijn 😜.

In de eerste helft waren onze Matadoren duidelijk een klasse beter en werd vrij eenvoudig een 3-0 voorsprong behaald dankzij doelpunten van Jort en Ayk (2x), met een beauty in de kruising 🤩👌. Na rust werd er door de tegenstander meer druk uitgeoefend op ons spel, waardoor de aanvallen naar voren vertraagd werden. Echter, toen de handelingssnelheid in balbezit van onze Matadoren werd opgevoerd, deden de kansen zich rijkelijk voor, met als eindresultaat een 5-1 overwinning 🙌🙌🥳 via doelpunten van Brett en Luca Sem. Complimenten aan Sjo, die vannacht om 1:30 als laatste koempel uit de bus vanuit Tilburg in Kerkrade uitstapte en gewoon de 0 wist te houden 👍. De geoliede machine van Ghian en Jos moet nog op gang komen, maar met de passie en inzet van onze trainers en de teamspirit van onze Matadoren komt dat helemaal goed. Viva Matadoren ⚽⚽⚽.” DMTT RKTSV Terwinselen DMTT #Viva Matadores  JO12 SV Langeberg