RKTSV JO13-1 haalt uit tegen Alfa Sport JO13-1

Vandaag speelden de matadoren van de JO13-1 de laatste wedstrijd van dit blok ⚽️.
We speelden thuis tegen VV Alfa Sport JO13-1.

Waar we normaal moeite hadden om 3 puntjes van deze boys te krijgen, zaten de matadoren vandaag lekker in de wedstrijd.

Binnen 5 minuten opende Luca Sem het doelpuntenfestijn. We gingen de rust in met een 6-0 voorsprong. Best een lekker gevoel voor de trouwe supporters langs de lijn.

Ook in de tweede helft lieten de matadoren een mooie pot voetbal zien. Tegen het tiki taka spel, zoals alleen matadoren dat kunnen, had Alfa Sport geen schijn van kans en bleven de 3 punten in Terwinselen door een uiteindelijk eindstand van 12-0!

De komende week trainen de matadoren nog en voor de rest even rust, met in de herfstvakantie een leuke oefenwedstrijd tegen een Engelse club.

Blijf ons volgen om te zien hoe dat gaat verlopen 😉.