Zaterdag 21-09-2024 SC Jekerdal JO13-1 – RKTSV JO13-1 (M) 3 – 3

Vandaag reisden onze matadoren naar de hoofdstad van Limburg en wel naar sportclub Jekerdal in Maastricht. Onder zomerse temperaturen begonnen onze matadoren geconcentreerd aan de wedstrijd. Dit resulteerde dan ook in een snelle openingstreffer via een pass van Robin op onze snelle Luca-Sem die met een goed bekeken schot de goalie van Jekerdal (Senden junior) verschalkte 🙌🙌0-1.

Een korte drink pauze deed vervolgens onze matadoren geen goed want Jekerdal trof voor rust maar liefst 3x doel waardoor de 1e helft met een 3-1 achterstand werd afgefloten🫣.

De tweede helft wisten onze matadoren zich gelukkig te herpakken. Vechtlust en strijd kenmerkte deze 2e helft waarbij onze spits Ayk 2x ⚽️⚽️ wist te scoren 🙌🙌 en daarmee de eindstand naar 3-3 bracht. Als collectief wisten onze matadoren daarmee 1 punt uit Maastricht terug te nemen naar Kerkrade en dat voelt altijd lekker.

Wij wensen Ties een spoedig herstel van zijn zijn enkel blessure want we hebben jou gemist vandaag.