Zaterdag 14-09-2024 RKTSV JO13-1 (M) – Venlose Boys JO13-1 5 – 4

Wat een spannende pot vandaag! ⚽ Onze Matadoren begonnen voortvarend tegen de Venlosche Boys en stonden al snel met een overtuigende 4-0 voorsprong voor. Het leek een makkelijke wedstrijd te worden, maar na deze sterke start lieten de Matadoren zich te ver terugdringen. Hierdoor kregen de Venlosche Boys de kans om het spel over te nemen en voor de rust nog de 4-1 te scoren. Na de rust voerden de Venlosche Boys de druk op, wat resulteerde in een fysieker spel. Onze Matadoren raakten daardoor wat van slag en zagen de voorsprong slinken naar 4-2 en 4-3.

Maar toen kwam hét moment van de wedstrijd! 💥 Saartje stormde met een prachtige rush naar voren en werd hard onderuit gehaald in het strafschopgebied. De scheids wees direct naar de stip, en Saartje bleef koel: 5-3! 🙌 In de laatste minuten werd het nog even spannend toen de Venlosche Boys een cadeautje van onze verdediging kregen, wat resulteerde in de 5-4. Gelukkig konden de Matadoren de overwinning over de streep trekken.

De 3 punten blijven in Terwinselen, en hoewel de wedstrijd spannend werd, hebben de Matadoren laten zien dat ze kunnen knokken én voetballen. We hebben weer veel geleerd en kijken uit naar de volgende uitdaging. 💪 Bedankt aan de Venlosche Boys voor hun komst naar Terwinselen.

#DMTT #RKTSV #voetbal #spannendewedstrijd #teamwork #3punten #zinin #toppers #gameon #lerenenscoren #touzanitv #amateurvoetbal #matchday #winst #strijd #3punteningepakt