Eerste elftal speelt gelijk tegen OVCS

Afgelopen zondag stond de derde en tevens laatste oefenwedstrijd van onze selectie op het programma thuis tegen OVCS.

RKTSV begon slap aan de wedstrijd, waardoor OVCS al vroeg in de wedstrijd twee kansen kreeg die gelukkig onbenut bleef. Hierna kreeg RKTSV meer de overhand, wat resulteerde in een grote kans voor Marvin Peters. Nadat spits Danny Mommertz de bal met het hoofd had teruggelegd, schoot Marvin vrij voor het doel de bal hoog over. RKTSV bleef echter aandringen en in de twintigste minuut was het dan wel raak. Vince Nait Oumenssour knalde met een prachtig afstandsschot de bal onhoudbaar in de linker bovenhoek.

In de tweede helft startte RKTSV nog redelijk, hierna kreeg OVCS echter meer en meer de overhand. Het laatste half uur werd OVCS dreigend en moest de achterhoede samen met doelman Petar Mecic een aantal keren ingrijpen. Ook aanvallend wist RKTSV geen potten meer te breken. De gelijkmaker viel drie minuten voor het einde van de wedstijd. Bij het zestienmetergebied werd een speler van de tegenpartij over het hoofd gezien toen de bal breed werd gegeven, waardoor de gasten de gelijkmaker konden scoren.

Trainer Bram Ackermann spreekt van een geslaagde oefencampagne. Aanstaande zondag starten zowel het eerste elftal als ook het tweede elftal met de bekercompetitie. Het eerste elftal speelt om 14:30 uur thuis tegen derdeklasser RKUVC en het tweede elftal speelt om 12:15 uur uit tegen De Leeuw 4.