Eerste elftal verliest ook tweede oefenduel

Donderdag 22 augustus heeft ons eerste elftal haar tweede oefenwedstrijd gespeeld, thuis tegen Chevremont. Chevremont trad aan met een combinatieteam, waarin ook een aantal jeugdige talenten hun opwachting maakten. Deze tegenstander bleek duidelijk nog een maatje te groot voor ons eerste elftal.

Chevremont begon direct sterk. RKTSV had moeite met de vele wisselingen van de posities van de gasten en met hun technisch vaardige spelers dicteerden zij de wedstrijd. In het eerste kwartier trof Chevremont dan ook maar liefst driemaal de lat van het doel van doelman Petar Mecic. Enkele keren wist RKTSV door goed samenspel vooruit te komen, de bal werd echter nog vaak te snel verloren door haastig spel. Ondanks het spelbeeld in de eerste helft, waarin Chevremont duidelijk de sterkere partij was, was de ruststand 0-0.

In de tweede helft bleef Chevremont het meest dominant. Dit leidde uiteindelijk tot de 0-1 en de 0-2 in de 55e en 65e minuut. Kort hierna kwam RKTSV weer terug in de wedstrijd. In de 69e minuut werd namelijk de tegentreffer gescoord. Na een bal van Tim Kolodin wist Jeffrey Sprenger na een fraaie actie de bal onhoudbaar in de verre hoek te schieten. Helaas wist RKTSV in het resterende deel van de wedstrijd niet meer te scoren. Chevremont scoorde wel nog tweemaal.

De wedstrijd eindigde in een 1-4 overwinning voor Chevremont. Desondanks heeft ons eerste elftal goed tegenpartij geboden tegen deze sterke tegenpartij en werd er enige vooruitgang geboekt ten opzichte van de eerste oefenwedstrijd tegen Rood-Groen LVC.

Komende zondag 25 augustus om 13:00 uur staat de laatste oefenwedstrijd op het programma, thuis tegen OVCS.