RKTSV JO10-1 wint toernooi bij R.K.U.V.C. voor derde keer op rij!

Na een lange natte zomer mochten de mannen van RKTSV JO10-1 op zondag 18 augustus aantreden bij het toernooi van RKUVC om de titel te prolongeren. Het team wist de twee edities hiervoor als JO8 en JO9 op haar naam te schrijven.

Helaas verkoos aanvaller Adam Benyahia om zijn heil te zoeken in België, maar wist het team zich op de transfermarkt te versterken met verdediger Sam Reijnen. De getalenteerde speler kwam over van UOW.

Met frisse moed schoten de mannen in de nieuwe formatie al direct uit de startblokken. In de eerste wedstrijd werd VV Daalhof van de mat gespeeld en wisten de mannen met 4-1 te winnen. In de tweede wedstrijd werd gastvereniging RKUVC eenvoudig met 5-0 aan de kant gezet. In de derde wedstrijd liep het team averij op tegen Geleen Zuid. Ver in de blessure tijd wist Geleen nog 3-3 te maken. Desondanks werd RKTSV eerste in de poule en mocht de halve finale tegen vv Meersen spelen. Het team wist vv Meersen te verslaan met 5-1.

De finale werd gespeeld tegen vv Scharn. Een waar slot spektakel waarbij RKTSV met 7-2 uithaalde en als terechte winnaar van het veld liep.

De kampioensfoto uit 2022:

De kampioensfoto uit 2023:

De kampioensfoto uit 204:

Eén antwoord op “RKTSV JO10-1 wint toernooi bij R.K.U.V.C. voor derde keer op rij!”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*