Staples actie

Graag willen wij jullie informeren over een nieuwe sponsoractie die RKTSV in samenwerking met Staples heeft opgezet. Een mooi voorbeeld van hoe een actief lid binnen onze vereniging meedenkt!

STAPLES

Staples is de grootste aanbieder van kantoorartikelen ter wereld en de op twee na grootste internetretailer. Staples, gevestigd in Nuth naast de Makro, biedt kantoorbenodigdheden, technologische producten zoals laptops, printers en telefoons, facilitaire artikelen en kantinebenodigdheden, meubels, kopieer- en afdrukservices, Easytechdiensten voor al uw pc onderhoud, installaties, reparaties en allerlei andere productcategorieën. Staples biedt voor ieder product de laagste prijsgarantie.

ACTIE

Ieder RKTSV lid ontvangt bijgevoegd persoonlijk Staples-pasje. Met dit pasje wordt iedere aankoop geregistreerd van RKTSV-leden bij Staples. Van het totaalbedrag van iedere aankoop wordt een vast percentage toegewezen aan onze vereniging. Het geld zal aan specifieke doelen binnen de vereniging worden toegewezen. Hierover binnenkort meer op onze website!

STAPLES PENALTYBOKAAL

Staples zal ook binnenkort prominent te zien zijn op ons complex door middel van banners en productinfo. Daarnaast zal ook de Staples penaltybokaal van start gaan met enkele leuke prijzen voor elke categorie!

Doe mee aan deze unieke samenwerking en steun onze vereniging!

Met sportieve groet,

Bestuur RKTSV