Zaterdag 28-10-2023 Wedstrijdverslag Scharn JO12-1 – RKTSV JO12-1 2 – 2

Na een korte rustperiode ivm herfstvakantie, speelden onze matadoren vandaag hun eerste wedstrijd in de 2e periode uit tegen Scharn.

In de eerste helft speelden onze matadoren net als het weer, soms regen, soms zonneschijn. In een gelijk opgaande wedstrijd waren de kansen aan beide kanten op een hand te tellen 🫣. Scharn kwam vlak voor einde van 1e kwart op een 1-0 voorsprong.

Jammer dat de onzichtbare scheidsrechter niet zag dat hieraan voorafgaand  💯 % uitbal werd gespeeld door Scharn 🤬. In 2e kwart werd er meer bewogen zonder bal en goed druk gezet door onze matadoren. Deze geleverde inzet leidde dan ook tot de verdiende gelijkmaker via Luca-Sem🙌🙌🙌.

Wellicht werden onze matadoren door de technische staf in de rust opgepept, want in 3e kwart was meer strijdlust zichtbaar en kwamen we via een mooie aanval op 1-2 voorsprong door een doelpunt van turbo Ayk🙌🙌. Helaas konden onze matadoren niet door drukken en kakte zelfs in, waardoor Scharn terug kwam en de aansluitingstreffer maakte 2-2🫣. In laatste kwart werd te weinig bewogen, en werden enkele kansen verprutst. Met nog een bal van Scharn op de lat vlak voor tijd zat er vandaag niet meer in dan 1 heel punt helaas. Herpakken met z’n allen komende week 💪 Viva Matadoren ⚽️

Van onze verslaggever ter plaatse Robert Kurvers.