Nieuwe netten en jeugdbingo

Op zaterdagochtend (22 oktober) hebben enkele jeugdleiders en jeugdspelers, onder het toeziend oog van onze accommodatiebeheerder Jan Bemelmans, nieuwe netten in de m.n. door de jeugdafdeling gebruikte doelen gehangen. De netten in de kleine doelen zijn met tie-rips vastgezet zodat ook hier het maken van een doelpunt weer een feest is.

 

In de middaguren vond de eerste jeugdbingo plaats. De dames van de activiteitencommissie hadden alles weer tot in de perfectie georganiseerd, zelfs een professionele omroepster gecharterd, en voldoende spelertjes en ouders ‘geronseld’. Het was een leuke middag waarbij, net als op het voetbalveld, met volle overgave werd meegedaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*