Het doek is gevallen

Wat al een tijdje in de lucht hing is nu helaas onvermijdelijk en de realiteit: de degradatie van ons eerste elftal naar de vijfde klasse.

Met slechts twee overwinningen (uit tegen Vaesrade en Zwart-Wit’19) en een gelijkspel (uit tegen Kakertse Boys) en drie in mindering gebrachte punten werden in totaal slechts vier punten bijeen gesprokkeld,  waardoor met nog slechts een wedstrijd te spelen de kloof naar nummer voorlaatst Kakertse Boys niet meer te overbruggen is.

Zeven jaar na het behaalde kampioenschap in de Vijfde Klasse B onder leiding van trainer Aloys Vliegen, dalen wij weer af naar de laagste klasse van het Limburgse amateurvoetbal.

Peter Spijkers, onze nieuwe trainer-coach voor het komende seizoen, staat nu voor de grote uitdaging om onze vereniging weer zo snel mogelijk terug te brengen naar het niveau waar wij thuishoren: de vierde klasse. Maar dat zal ongetwijfeld geen gemakkelijke klus gaan worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*