Wedstrijdverslag RKTSV JO12-1 (G) zaterdag 5 juni

RKTSV JO12-1 (G) – SJO ESB’19 JO12-1              3 – 0

Na 8 maanden geen wedstrijden hebben kunnen spelen vanwege de Corona-pandemie staat er vandaag eindelijk weer een echte wedstrijd op het programma. De KNVB heeft de RegioCup georganiseerd en dat betekent 4 wedstrijden op een rij.

Vandaag staat dan de wedstrijd tegen SJO ESB’19 JO12-1 op het programma. Van deze tegenstander hadden we in september na een hele goede wedstrijd met veel inzet en strijd (maar de bal wou er toen niet in) met 0 – 1 verloren. Gelukkig ging het vandaag iets anders.

En zoals Danny al in de groepsapp heeft geschreven:

Op dit resultaat mogen jullie echt trots zijn. Dit was een echte teamprestatie. Strijd, goed samenspel, goeie communicatie en de wil om te winnen en de wedstrijd over de streep te trekken. Ondanks de vele kansen in de eerste helft (die er helaas niet ingingen) zijn jullie erin blijven geloven. Daar gaat het helemaal om. Echt TOP. Er is nog nooit zo weinig gezegd in de rust in de kleedkamer en dat is echt jullie verdiensten. Fijn dat jullie de trainingen en de tips zo goed hebben opgepakt, ondanks dat alles stil heeft gelegen. Trots is het enige woord wat ik kan bedenken. Jullie zijn TOPPERS.

En bij deze constatering sluiten trainer René en ik ons heel graag aan.

En voor de goede orde ook nog even de doelpuntenmakers: 1 – 0 Luca, 2 – 0 Santino en 3 – 0 Luc.

Herman Brouwer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*