Zwarte Pieten zijn op bezoek geweest op woensdag 02-12-2020

Een van de dames van de activiteitencommissie had, zonder dat iemand dat wist, een e-mail gestuurd naar Madrid, naar de internet-Piet van Sinterklaas met het verzoek of een aantal Zwarte Pieten op woensdag 2 december de jeugdafdeling van RKTSV wilden komen verrassen. En ja hoor, aan zo’n smeekbede kon Sinterklaas natuurlijk niet voorbijgaan en stuurde zijn beste voetbal-Pieten naar RKTSV. En zo werden alle jeugdspelers tijdens de training verrast met het bezoek van liefst 3 Zwarte Pieten.

M.n. de allerkleinsten van de JO7-1 waren erg onder de indruk, maar dat was ook al snel voorbij. De Zwarte Pieten trainden even mee met deze spelertjes. En na het zingen van een Sinterklaasliedje werden aan alle spelers een klein presentje uitgereikt en natuurlijk ook nog iets om te snoepen.

Natuurlijk werden ook de andere spelers niet vergeten en ook zij ontvingen een klein presentje en wat snoep. Helaas waren niet alle spelers aanwezig, maar de Zwarte Pieten hebben die presentjes en snoep achtergelaten op RKTSV zodat wij die zelf nog aan hen kunnen uitreiken.

Er kan teruggezien worden op een hele leuke en zeer geslaagde verrassing waar zeker de JO7-spelertjes nog heel lang aan terug zullen denken.

Iedereen heel hartelijk bedankt die meegewerkt heeft aan het slagen van dit bezoek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*